С какво ще запомним този ден?  Обявените от служебното правителство мерки

...
С какво ще запомним този ден? 
Обявените от служебното правителство мерки
Коментари Харесай

Петър Ганев, ИПИ: Едва ли ще има резултат от мерките срещу високите цени

С какво ще запомним този ден? 

Обявените от служебното държавно управление ограничения против високите цени наподобяват по-скоро като ход, който да отговори на упованията на хората, само че действителен резултат надали ще забележим - още от коментара на старши икономистът към Института за пазарна стопанска система Петър Ганев чуйте във вечерните Podcast вести. 

И още от тематиките, които ще чуете:  

Прокуратурата упрекна някогашния енергиен министър в кабинета на Кирил Петков - Александър Николов, един от заместниците му - Данаил Николов, както и някогашния шеф на " Булгаргаз " Людмил Йоцов, които ще отговорят за причиняване на вреди на държавния газов снабдител. Йоцов е упрекнат в умишлена безстопанственост; Александър Николов - в неупражнен задоволителен надзор на активността на шефа на " Булгаргаз ", а заместникът му - Данаил Николов - в превишаване на правата си по отношение на реда на връзка сред Министерски съвет и държавния газов снабдител. На тримата е наложена мярка за неотклонение " подписка ".

Италианката Марта Басино завоюва купата в супергигантския слалом на Световното състезание по ски алпийски дисциплини във френския зимен център Мерибел. 26-годишната Басино измина трасето за 1 минута 28 секунди и 6 стотни след мощно каране в последния бранш на пистата и записа първи триумф в кариерата си в тази дисциплинираност. Така тя завоюва трети орден в кариерата си от шампионати на планетата. Звездата на алпийските ски американката Микаела Шифрин остана втора на 11 стотни от секундата, откакто позволи няколко грешки по време на спускането си. Тя завоюва 12-и орден от международен първенец в кариерата си, доближавайки върха от 15 оценки на германката Кристъл Кранц. Третото място разделиха Корнелия Хютер от Австрия и Кайса Викхоф Лий от Норвегия с пасив от 33 стотни. Световното състезание продължава на следващия ден със супергигантския слалом за мъже. 

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast вести.

Какво ни впечатли доскоро? 

Кои са публицистите, които съумяха да приковат публичното внимание с значими за хората тематики? Кои истории оставиха диря оттатък ежедневните медийни информации? Отговорите на тези въпроси търсим в състезанието за чиста публицистика на Dir.bg - дружно с едни от най-ярките експерти в медийните среди. Подробностите чуйте във вечерните Podcast вести. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР